Mijn naam is Lieke van der Poel en woon in Son. Ik heb 2 diploma’s; 

Helpende in de zorg en MBO dierverzorging. Daarnaast heb ik een certificaat  ‘basis kennis hond’ (o.a gedragskennis, lichaamstaal en stress).  Ik heb een eigen bedrijf als hondentrainer en uitlaatservice. 


 Waarom ik voor mijzelf ben begonnen is omdat ik heel graag met honden werk en inmiddels veel ervaring heb opgedaan met allerlei soorten honden. Ik voel honden goed aan en kan ze ‘lezen’. Zelf werk ik vanaf 2010 met allerlei honden waarvan 4 jaar bij een werkhondenkennel die gespecialiseerd is in het opleiden van politie en speurhonden. Ik heb daar ook gehoorzaamheidstrainingen gegeven. 

Ik ben enthousiast, vrolijk, rustig en help graag mensen en hun hond zoals bijvoorbeeld wanneer iemand een puppy heeft gekocht (bijvoorbeeld dmv puppycursussen en/of gehoorzaamheidstrainingen). Ik werk graag ‘op maat’ waarbij ik de nadruk leg op individuele training voor u en uw hond. Ik werk uitsluitend op individuele basis tijdens een hondentraining. 


Ik vind het belangrijk dat uw hond zich prettig en vrolijk kan voelen en een goede klik heeft met u. Omdat ik ‘op maat’ werk en iedere hond in een eigen tempo leert, werk ik niet met een ‘vast aantal lessen’. Ik bekijk dit met u samen en geef altijd een eerlijk advies hierin. 


Daarnaast heb ik een hondenuitlaatservice. Ik loop of rijd met uw hond naar de bossen en ga lekker met uw hond wandelen.
 Als u kiest voor een puppycursus of een gehoorzaamheidstraining wil ik mijn goede service en ervaringen delen met als doel om u een (nog) betere band te laten krijgen met uw hond.


Met de uitlaatservice werk ik maximaal met 6 honden tegelijk en bekijk natuurlijk óf en hóe de honden met elkaar ‘matchen’. 

Ik ga als volgt te werk; eerst  kom ik op afspraak langs om u en uw hond beter te leren kennen. Dit om een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat ik voor u en uw hond kan betekenen. Daarna maak ik een vrijblijvende offerte met mijn adviezen hierin verwerkt. Indien u akkoord bent maken we samen verdere afspraken. 


Regelmatig volg ik trainingen en workshops om mijn kennis en ervaring op peil te houden. Zo blijf ik ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op hondengebied. 


Neem gerust contact met me op voor vragen. Ik help u graag verder. 


BTW ID:  NL002338705B49