Algemene Voorwaarden & Aansprakelijkheid


  •    Mijn werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag.


  •    Mijn werkgebied betreft met name Son & Breugel en directe omgeving.  (Trainingen ook in Gemert, Beek en Donk, Bakel en Handel)


  •    Afspraken ontvangt u ter bevestiging altijd per (whats)-app of per e-mail.


  •    Een factuur ontvangt u altijd per e-mail, iedere 1e dag van de nieuwe maand. Er wordt 21% btw gerekend.


  •    Er worden geen reiskosten berekend indien u binnen Son en Breugel woont.  


  •    Als u afspraken afzegt > 24 uur voordat uw hond wordt uitgelaten, zal er geen uurtarief worden doorberekend.  


  •    Indien op verzoek uw hond toch korter dan één uur uitgelaten moet worden, wordt het gehele uurtarief berekend.  


  •    Komt uw hond logeren? Welkom uiteraard, maar wel graag voeding/ brokken en wat belangrijk is voor uw hond, meegeven. 


  •    Bij puppy of gedragstraining buiten een straal van 35 km van mijn woonplaats geldt een aangepast tarief en training op

         maat zal worden georganiseerd. Hiervoor geldt een ander tarief welke u bij mij kunt opvragen. 


Aansprakelijkheid hondenuitlaatservice

'Er is veel onwetendheid bij hondenbezitters met betrekking tot de aansprakelijkheid van hun huisdier. Volgens de wet is het zo dat de eigenaar van het dier altijd aansprakelijkheid is. Ook wanneer het dier, in dit geval de hond, wordt uitgelaten door een uitlaatservice. De reden hiervoor is dat honden (ondanks gedomesticeerd) onvoorspelbare dieren blijven en de uitlaatservice niet altijd iets kan doen aan ongelukken door honden bijvoorbeeld in het verkeer. Wanneer een ongeluk uit de eigen energie van de hond komt, is het baasje altijd aansprakelijk. Met eigen energie wordt bedoeld de actie die de hond onderneemt.

 

De uitlaatservice is alleen aansprakelijk wanneer gemaakte afspraken tussen de eigenaar en de uitlaatservice worden genegeerd door de uitlaatservice. Als er een bijtincident plaatsvindt door een hond die door de uitlaatservice worden uitgelaten, is de eigenaar van die hond aansprakelijkheid. Indien de uitlaatservice besluit om de hond tijdens het uitlaten niet aan te lijnen terwijl bekend is dat de hond zou kunnen bijten en de eigenaar heeft aangegeven de hond niet los te laten lopen dan is de uitlaatservice wel aansprakelijk.'

(Bron; Noordhollandsche 1816 verzekeringen)

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben of mochten er onduidelijkheden zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag.


'Lees de voorwaarden en aansprakelijkheid aub goed door'